Mug cozi Coffee cup cozy Knit mug cozies Tea rusty cup cozy,Knitted coffee cup holders

Mug cozi Coffee cup cozy Knit mug cozies Tea rusty cup cozy,Knitted coffee cup holders – Etsy

Mug cozi Coffee cup cozy Knit mug cozies Tea rusty cup cozy,Knitted coffee cup holders

Deze gebreide mok cozies is grijs van kleur en ze hebben een handgemaakte knop voor een behuizing. Deze Knit Drink Warmer is het perfecte cadeau voor de koffie- of theeliefhebber in je leven. Het is praktisch, schattig en betaalbaar. Het is gemaakt van 50% wol 50% acryl garen.Maatregelen :3.14 „( 8 cm) 8.22“ (22 cm) exclusief de riem.Hand: alleen wassen en plat drogen. Ik kan in verschillende kleuren naar uw eigen specificaties worden gemaakt met een persoonlijk cadeau.


Deze gebreide mok cozies is grijs van kleur en ze hebben een handgemaakte knop voor een behuizing. Deze Knit Drink Warmer is het perfecte cadeau voor de koffie- of theeliefhebber in je leven. Het is praktisch, schattig en betaalbaar. Het is gemaakt van 50% wol 50% acryl garen.Maatregelen :3.14 „( 8 cm) 8.22“ (22 cm) exclusief de riem.Hand: alleen wassen en plat drogen. Ik kan in verschillende kleuren naar uw eigen specificaties worden gemaakt met een persoonlijk cadeau.