BEKA 10″ rigid heddle loom learn to weave easy for beginners

BEKA 10″ rigid heddle loom learn to weave easy for beginners – TośKa

BEKA 10″ rigid heddle loom learn to weave easy for beginners

Bekas BEGINNERS WEAVING LOOM is perfect voor jong en jong van hart. Een uitstekend weefgetouw voor de beginnende wever, het doet het ook goed als draagbaar weefgetouw voor meer ervaren wevers. Dit weefgetouw is voorzien van Beka stijve hevels die de wever een gemakkelijke en betrouwbare manier van weven bieden. Met dit weefgetouw kunnen zowel eenvoudige als complexe technieken worden uitgevoerd. Onze BEGINNERS WEAVING LOOM is gemaakt van hard esdoorn en wordt volledig gemonteerd geleverd met een voorvervormde hevel. Op het weefgetouw wordt een basisproject gestart …

[ad_1]

Bekas BEGINNERS WEAVING LOOM is perfect voor jong en jong van hart. Een uitstekend weefgetouw voor de beginnende wever, het doet het ook goed als draagbaar weefgetouw voor meer ervaren wevers. Dit weefgetouw is voorzien van Beka stijve hevels die de wever een gemakkelijke en betrouwbare manier van weven bieden. Met dit weefgetouw kunnen zowel eenvoudige als complexe technieken worden uitgevoerd. Onze BEGINNERS WEAVING LOOM is gemaakt van hard esdoorn en wordt volledig gemonteerd geleverd met een voorvervormde hevel. Op het weefgetouw wordt een basisproject gestart …

[ad_2]